18 C
Blanes

La cultura i el patrimoni de Lloret, gratuïts tot el cap de setmana

A partir d'avui i durant tot el cap de setmana, Lloret ofereix una oportunitat per descobrir, de forma gratuïta, bona part del patrimoni local. Així se suma a una convocatòria d'àmbit europeu on els ajuntaments proposen visites guiades per indrets històrics, culturals i d'interès turístic.   D’aquesta manera, es podrà visitar tant el jaciment ibèric […]

Darreres Notícies

A partir d'avui i durant tot el cap de setmana, Lloret ofereix una oportunitat per descobrir, de forma gratuïta, bona part del patrimoni local. Així se suma a una convocatòria d'àmbit europeu on els ajuntaments proposen visites guiades per indrets històrics, culturals i d'interès turístic.

 

circo de las estrellas

D’aquesta manera, es podrà visitar tant el jaciment ibèric de Puig de Castellet, a les 5 de la tarda, com el de Montbarbat, però només el diumenge de 10 del matí a una del migdia. Aquí es podran comprovar les excavacions fetes aquest mes de setembre en aquest poblat.

 

Les visites guiades també passejaran els interessats pels jardins de Santa Clotilde, a les 11 del matí i a les 6 de la tarda, i el castell de Sant Joan, al migdia i a les 5 de la tarda. Recordin que totes les propostes són gratuïtes i que s'allarguen avui, demà i diumenge. Per a més informació, es poden posar en contacte amb el departament de cultura o les oficines de turisme de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist