22.2 C
Blanes

La cultura, protagonista absoluta del cap de setmana

Lloret viurà un cap de setmana on la cultura és la protagonista absoluta. No és només per l’agenda intensa d’activitats, sinó sobretot per la transcendència dels actes en si mateixos.   Tot comença amb la Nit Literària, continua amb la gimcana sobre les llengües adreçada a estudiants, es reforça amb l'agermanament amb la ciutat italiana de Bolsena, […]

Darreres Notícies

Lloret viurà un cap de setmana on la cultura és la protagonista absoluta. No és només per l’agenda intensa d’activitats, sinó sobretot per la transcendència dels actes en si mateixos.

 

circo de las estrellas

Tot comença amb la Nit Literària, continua amb la gimcana sobre les llengües adreçada a estudiants, es reforça amb l'agermanament amb la ciutat italiana de Bolsena, que comparteix devoció per Santa Cristina, i culmina dilluns amb la celebració de la diada de Sant Jordi.

 

Aquests són els actes més destacats, però n'hi ha més. L'ajuntament es troba ultimant avui els detalls de la tercera Nit Literària, que té per finalitat desvetllar els guanyadors sobre treballs que parlen de viatges.

 

Els premis premis destacats de la vetllada són l'entrega de la Dona Marinera, la màxima distinció de la vila, per al millor article publicat sobre Lloret. I el guardó Sa Gavina, que s'atorga a una persona o entitat que hagi destacat en l'àmbit de les arts o les lletres. En aquest cas, l'entrega l'Associació Popular d'Amics de la Cultura (APAC).

 

Segons fonts municipals, unes 200 persones assistiran a la Nit Literària, que es desenvolupa al restaurant El Trull. És l'acte que obre el cap de setmana dedicat a la cultura, que, de fet, s'allarga més enllà de dilluns.

 

És la diada de Sant Jordi, que enguany comptarà amb 50 parades de llibres i roses en la fira, que s'organitza des de fa 27 anys. L'emplaçament és el passeig Verdaguer, ja que la plaça de l'Església ha quedat petita.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist