19.5 C
Blanes

La diada de Santa Cristina vista pels organitzadors.

S'han preguntat mai com es viu la diada de Santa Cristina per dins? S'han preguntat què suposa organitzar tot un dia en què milers d'ulls no perden detall absolutament de res? Doncs fa segles que l'obreria treballa, sobretot per Santa Cristina, amb aquesta responsabilitat, per procurar que el dia 24 no falli res i tot […]

Darreres Notícies

S'han preguntat mai com es viu la diada de Santa Cristina per dins? S'han preguntat què suposa organitzar tot un dia en què milers d'ulls no perden detall absolutament de res?

Doncs fa segles que l'obreria treballa, sobretot per Santa Cristina, amb aquesta responsabilitat, per procurar que el dia 24 no falli res i tot transcorri com és previst. I és que el 24 de juliol, és el dia de l'any. És Festa Major, però en majúscules, en paraules de l’obrer major, Salvador Palaudelmàs.

circo de las estrellas

Ell mateix ha destacat que l'Obreria, tot i fer-se càrrec dels actes més tradicionals de la Festa Major, s'ha obert a la societat i s'ha adaptat als nous temps. Bona part d'aquest canvi d'aires, l'ha donat el jovent, com, per exemple, a través del club de rem.

Els actes més destacats de la diada, i dels que l'Obreria se'n fa càrrec des de fa molts anys, ja els coneixen. Són la processó marítima, la regata de s'Amorra amorra, la missa solemne, l'estofat popular o el ball de plaça, entre d'altres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist