15.9 C
Lloret de Mar

La família de Vicens Franch dona el seu material als Bucs d’El Puntet

El pare, germà i fill del membre del mític grup 972 ha fet entrega de micròfons, altaveus i taules de mescles, després que el baixista morís ara fa un any, als 55 anys, per un càncer.

La família d'en Vicens fent la donació als Bucs
La família d'en Vicens fent la donació als Bucs

Darreres Notícies

El material del lloretenc Vicens Franch quedarà per sempre als Bucs d’El Puntet on el faran servir joves músics. El pare, germà i fill del membre del mític grup 972 ha fet entrega de micròfonss, altaveus i taules de mescles (entre diferents aparells i objectes), després que el baixista morís ara fa un any, als 55 anys, per un càncer.

servicios profesionales jimenez

El seu germà, en Josep Franch, explica “nosaltres no ho fem servir, ni tampoc els fills, i en Vicens hauria volgut que se seguís fent servir i qui millor que els grups dels Bucs del Puntet”.

Vicenç Franch, en la inauguració dels Bucs d’Assaig.

Tot i tenir una etapa efímera, 972 va ser una de les bandes gironines de “referència” del pop rock català als anys 90, formada per Francesc Rubiño (a la veu i la guitarra), Vicens Franch (al baix) i Paco Córdoba (a la bateria). Als seus anys d’esplendor, van ser teloners de Sopa de Cabra o de Sau, i la premsa els va arribar a anomenar els ‘Duncan Dhu catalans’.

Un reconeixement que els va fer molta il·lusió va ser quan, al 2013, El Puntet va batejar amb el nom de 972 una de les sales dels nous Bucs d’Assaig.

spot_img

El + Vist