13.3 C
Lloret de Mar

Maria Dolors, Tusko’s Revenge, Bastida i Rainy Day, al 5è concert dels Bucs del Puntet

Les actuacions començaran a dos quarts d'onze de la nit. L'entrada és lliure i hi haurà barraques habilitades durant tota la funció.

Els lloretencs Maria Dolors
Els lloretencs Maria Dolors

Darreres Notícies

Aquesta nit, vigília de Santa Cristina, festa grossa a la Roca d’En Maig. Allà s’hi farà una nova edició del concert d’Els Bucs d’El Puntet a càrrec dels lloretencs Maria Dolors, Rainy Day i Tusko’s Revenge. A ells se’ls suma un quart grup, Bastida, guanyadors del concurs Sonabucs celebrat durant la festa de Sant Romà, al novembre.

Les actuacions de la que serà la cinquena edició d’aquest concert començaran a dos quarts d’onze de la nit. L’entrada és lliure i hi haurà barraques habilitades durant tota la funció.

Els primers en actuar seran el grup lloretenc Maria Dolors, per a qui serà una funció molt especial, perquè s’estrenen per primera vegada al seu poble. Un dels seus integrants, Sergi Garcia Arpí, explica que ofereixen els seus temes propis tenint de referent el rock català dels anys 90.

Els següents en pujar a l’escenari seran els també lloretencs Tusko’s Revenge, que ofereixen l’estil stoner rock, un subgènere que beu molt del rock psicodèlic. El grup també s’estrena a Lloret. De fet, la d’avui és la primera actuació en directe de la banda. Un dels seus membres, Àlex Sáez, comenta com enfoquen el concert.

El concert continuarà amb els Bastida, l’únic conjunt de fora de Lloret, que actuarà com a guanyador del concurs Sonabucs, celebrat durant les festes de Sant Romà del 2017. Són un trio que venen ni més ni menys que de Berlín, a Alemanya. Un dels músics, Raúl Bastida, explica qui són i com han plantejat el concert d’aquesta nit.

I els encarregats de tancar la funció seran els Rainy Day, que tocaran per cinquè any consecutiu a la vigília de Santa Cristina. El quartet lloretenc s’alimenta del rock més primigeni amb tocs de metal. La banda local viatjarà durant tres quarts d’hora per un repertori variat i intercalarà versions i cançons pròpies. La seva cantant Sae Ang i tot Rainy Day convida els lloretencs a participar de l’actuació.

Recordem que els concerts seran aquesta nit a partir de dos quarts d’onze. Es faran a la Roca d’en Maig, al passeig Manel Bernat, i l’entrada és lliure. Tot plegat serà després de la passada dels obrers i el Toquen a Córrer popular.

spot_img

El + Vist