17.4 C
Lloret de Mar

La Fundació Ser.Gi fa una crida a la ciutadania per ajudar en les microBeques

Donen una "oportunitat" a joves en risc d'exclusió social, per cobrir les despeses de transport, material o la matrícula dels estudis.

Cartell de les microbeques de la fundació.
Cartell de les microbeques de la fundació.

Darreres Notícies

La Fundació Ser.Gi fa una crida per ajudar en les anomenades microBeques, unes petites ajudes en forma de beques, que permeten donar oportunitats educatives a joves majors de 16 anys que estan en risc d’exclusió social.

servicios profesionales jimenez

La campanya neix arran de la problemàtica que molts joves han d’abandonar els estudis per falta de recursos de les seves famílies. D’aquesta manera, tenen més dificultats per millorar les seves expectatives de vida en un moment clau com és la transició cap a l’edat adulta.

Per donar-los un cop de mà, la Fundació Ser.Gi atorga una sèrie de microBeques finançades amb les aportacions de la ciutadania, a través d’una campanya de Goteo. L’aportació és d’un mínim de 10 euros.

Un tècnic de la fundació, Guillem Carreté, explica que els diners de les beques permeten pagar el transport, material o la matrícula a joves que no s’ho poden permetre.

“Els joves han de sortir de Lloret per fer formació no reglada quan acaben l’institut, cosa que passa en altres indrets”

Guillem Carreté

Des de l’Ajuntament, la regidora de Benestar, Arantxa Jiménez, subratlla que aquestes beques són “una oportunitat per a aquests joves en risc d’exclusió social”.

Segons la fundació Ser.GI, l’any passar es van recollir 2.800 euros amb aquestes beques. En el cas de Lloret, van permetre ajudar 7 joves de la vila. Tota la informació, la trobareu a les xarxes socials de la fundació.

spot_img

El + Vist