5 C
Lloret de Mar
Cartell de la campanya de la fundació SER.GI.

La Fundació SER.GI ajuda 33 famílies en situació d’emergència

Ha destinat prop de 15.000 euros a través de la campanya solidària "SOS lloguers i subministres".

Cartell de la campanya de la fundació SER.GI.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

La Fundació SER.GI destina prop de 15.000 euros a la campanya solidària “SOS lloguers i subministres”. A través de donatius de particulars i recursos propis, s’ha aconseguit pal·liar la situació d’emergència de 33 famílies ateses per la Fundació, que tenien dificultats per pagar el lloguer de l’habitatge o fer front a despeses d’aigua, llum i gas. Algunes de les famílies són de Lloret i la resta, d’arreu de les comarques de Girona.

De la quantitat destinada, prop de 880 euros s’han destinat a despeses de subministres. La resta han servit pels pagaments de lloguer en situacions de morositat. En concret, 15 famílies han pogut pagar el lloguer i 12 han evitat el desnonament de casa seva.

Lluís Puigdemont, director de la Fundació SER.GI, valora positivament la campanya i la resposta ciutadana, i destaca que “hi ha famílies amb ingressos que no són suficients per pagar lloguer, subministres i alimentació de l’actual nivell de vida”.

“Hi ha famílies amb feina que no arriben a finals de mes”

Lluís Puigdemont

La campanya “SOS lloguers i subministres”, impulsada per la Fundació SER.GI, es va iniciar el mes de desembre del 2020 i s’ha allargat fins al passat mes de febrer. En aquests tres mesos, s’ha treballat amb l’objectiu de conscienciar la població sobre els problemes que té una part de la societat per fer front als pagaments i, en moltes ocasions, a patir la pèrdua del seu habitatge.

Des de la Fundació SER.GI reivindiquen “millores en les polítiques socials”, que ajudin a resoldre el problema de l’habitatge. Consideren que, a part de la crisi econòmica derivada per la pandèmia, els retards en les ajudes també són un impediment important per a moltes famílies.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.