10.8 C
Lloret de Mar

La Fundació SER.GI ajuda 33 famílies en situació d’emergència

Ha destinat prop de 15.000 euros a través de la campanya solidària "SOS lloguers i subministres".

Cartell de la campanya de la fundació SER.GI.
Cartell de la campanya de la fundació SER.GI.

Darreres Notícies

La Fundació SER.GI destina prop de 15.000 euros a la campanya solidària “SOS lloguers i subministres”. A través de donatius de particulars i recursos propis, s’ha aconseguit pal·liar la situació d’emergència de 33 famílies ateses per la Fundació, que tenien dificultats per pagar el lloguer de l’habitatge o fer front a despeses d’aigua, llum i gas. Algunes de les famílies són de Lloret i la resta, d’arreu de les comarques de Girona.

De la quantitat destinada, prop de 880 euros s’han destinat a despeses de subministres. La resta han servit pels pagaments de lloguer en situacions de morositat. En concret, 15 famílies han pogut pagar el lloguer i 12 han evitat el desnonament de casa seva.

Lluís Puigdemont, director de la Fundació SER.GI, valora positivament la campanya i la resposta ciutadana, i destaca que “hi ha famílies amb ingressos que no són suficients per pagar lloguer, subministres i alimentació de l’actual nivell de vida”.

“Hi ha famílies amb feina que no arriben a finals de mes”

Lluís Puigdemont

La campanya “SOS lloguers i subministres”, impulsada per la Fundació SER.GI, es va iniciar el mes de desembre del 2020 i s’ha allargat fins al passat mes de febrer. En aquests tres mesos, s’ha treballat amb l’objectiu de conscienciar la població sobre els problemes que té una part de la societat per fer front als pagaments i, en moltes ocasions, a patir la pèrdua del seu habitatge.

Des de la Fundació SER.GI reivindiquen “millores en les polítiques socials”, que ajudin a resoldre el problema de l’habitatge. Consideren que, a part de la crisi econòmica derivada per la pandèmia, els retards en les ajudes també són un impediment important per a moltes famílies.

spot_img

El + Vist