21.5 C
Blanes

La Generalitat anuncia que la terminal d’autobusos es posa en marxa el 10 de juliol

Ja hi ha data d'obertura de la nova terminal d'autobusos de Lloret. L'ha fet pública la Generalitat. La posada en marxa de l'equipament està prevista pel 10 de juliol, si no hi ha canvis d'última hora. Serà el dia en què les línies de bus i un aparcament subterrani entrin en funcionament, segons el director […]

Darreres Notícies

Ja hi ha data d'obertura de la nova terminal d'autobusos de Lloret. L'ha fet pública la Generalitat. La posada en marxa de l'equipament està prevista pel 10 de juliol, si no hi ha canvis d'última hora. Serà el dia en què les línies de bus i un aparcament subterrani entrin en funcionament, segons el director general de Transport Terrestre, Manel Villalante.

 

circo de las estrellas

La data fixada obliga a ultimar els detalls de l'estació. És a dir, acabar de condicionar els serveis de bar, de taquilles i d'oficines, ja que la part important i feixuga de l'obra està acabada.

 

Com a novetats, cal destacar dos aspectes. El més cridaner és que la terminal compta amb una coberta enjardinada única a Catalunya. Ho motiva la tècnica emprada. El jardí, que anirà millorant amb el pas del temps, és ecològic, ja que té un consum baix d'aigua i d'energia, embelleix l'entorn i redueix l’impacte visual als edificis del voltant, situats molt a prop.

 

Aquest jardí converteix, per tant, la terminal d'autobusos de Lloret en un equipament pioner a Catalunya. L'altre aspecte a destacar és la seguretat. L'estació compta amb càmeres de televisió a dins i fora del recinte, que garanteixen la seguretat dels usuaris, dels vehicles, del trànsit del voltant i del pàrquing subterrani.

 

En aquest aspecte, incorpora tecnologia d'última generació. Per acabar, recordem que les obres de la terminal han durat una mica de dos anys i que han costat 8 milions d'euros. La seva existència ha obligat a crear una terminal provisional, situada a un centenar de metres.

 

El nou projecte ha deixat una terminal moderna, funcional i de disseny acurat. Consta de 15 andanes i d'un aparcament subterrani de 200 places, per a cotxes i motos.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist