6.4 C
Lloret de Mar

La Generalitat aprova el projecte de camí de ronda entre Lloret i Fenals

Els treballs es dividiran en tres fases i tindran un cost total de 730.000 euros, que es finançaran a través del Pla Operatiu de Reconversió Turística.

El tram de Fenals on queda tallat el camí de ronda
El tram de Fenals on queda tallat el camí de ronda

Darreres Notícies

Pas important perquè es faci realitat un projecte històric al municipi: el camí de ronda entre Lloret i Fenals. La Generalitat ha aprovat de manera definitiva el projecte per unir les dues platges pel litoral.

Un projecte que fa molts anys que l’Ajuntament té sobre la taula i que ara és a prop de fer-se realitat, tal com recorda el regidor del Pla Operatiu de Reconversió Turística, Jordi Orobitg.

El camí de ronda passarà per Cala Banys (NRLL)

Els treballs es dividiran en tres fases i tindran un cost total de 730.000 euros, que es finançaran a través del Pla Operatiu de Reconversió Turística (que va a càrrec de la Generalitat, l’Ajuntament i la Diputació de Girona). Les dues primeres fases es preveu que s’executin en el termini de quatre mesos cadascuna i la tercera, en tres mesos.

El primer pas serà fer la licitació i adjudicació de les obres. Segons el regidor començaran a treballar-hi de manera immediata perquè, tal com apunta, la dotació pressupostària només es pot destinar a aquest projecte.

Per tant, Lloret de Mar ampliarà aviat el seu tram de camí de ronda. L’objectiu final és unir per la costa Tossa i Blanes; en aquesta línia, l’Ajuntament de Lloret està a punt d’adjudicar la redacció del projecte de camí de ronda entre Canyelles i Cala Gran i segueix treballant en el pas per la finca de Can Juncadella.

spot_img

El + Vist