18 C
Blanes

La Generalitat dóna suport a l’Obreria de Santa Cristina

La Generalitat preveu poder comprar la finca Pinya de Rosa de Blanes en el període d'un any. Ho ha anunciat el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, que ha afegit que la protecció d'aquest paratge no ha de suposar cap problema per l'Obreria de Santa Cristina.   El conseller Joaquim Nadal ha estat molt clar […]

Darreres Notícies

La Generalitat preveu poder comprar la finca Pinya de Rosa de Blanes en el període d'un any. Ho ha anunciat el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, que ha afegit que la protecció d'aquest paratge no ha de suposar cap problema per l'Obreria de Santa Cristina.

 

circo de las estrellas

El conseller Joaquim Nadal ha estat molt clar al respecte. La protecció atorgada a la finca blanenca de Pinya de Rosa no ha d'entrar en contradicció amb la gestió que l'Obreria duu a terme en el paratge lloretenc de Santa Cristina. “Res no ha d’impedir que l’Obreria acompleixi els seus objectius socials i tradicionals”.

 

El conseller ha assegurat que la Generalitat entén els drets de l'Obreria i que les seves funcions han de coexistir amb la protecció i delimitació de l'entorn de Pinya de Rosa a Blanes. Joaquim Nadal ha anunciat, aquest dijous a Blanes, que volen comprar aquest paratge, però a un preu raonable. Ha afegit que fa dos anys que negocia l’adquisició amb la propietat, de la qual diu que mostra una bona predisposició.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist