23.6 C
Blanes

La Generalitat es compromet a finançar el futur teatre de Lloret

Generalitat i Ajuntament de Lloret signen un conveni de col·laboració que garanteix que el futur teatre del municipi sigui una realitat. De moment, se sap que serà un equipament multidisciplinar i que anirà ubicat al bosc urbà de Can Xardó.  Els primers tràmits per fer realitat el teatre de Lloret van començar tres anys enrere. […]

Darreres Notícies

Generalitat i Ajuntament de Lloret signen un conveni de col·laboració que garanteix que el futur teatre del municipi sigui una realitat. De moment, se sap que serà un equipament multidisciplinar i que anirà ubicat al bosc urbà de Can Xardó. 

Els primers tràmits per fer realitat el teatre de Lloret van començar tres anys enrere. A dia d'avui, està fet el projecte bàsic, que assenyala que serà un equipament adequat a tot tipus de continguts, tant de format, com espectacles de música, i fins i tot reunions i congressos.  

circo de las estrellas

El conseller ha estat aquest matí a Lloret on ha signat el conveni de col·laboració amb l'ajuntament. Així les dues administracions es comprometen a materialitzar el teatre. La ubicació és un altre element a destacar. Va situat a dalt d'un turó que es troba en el centre de Lloret, que s'anomena Can Xardó.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist