22 C
Blanes

La Gimcana Nocturna d’enguany incorpora novetats per atraure la gent jove.

Organitzar activitats joves per a gent jove. Amb aquesta idea, l'agrupació Hòstia Quina Colla ha preparat enguany una nova gimcana nocturna coincidint amb la Festa Major de Santa Cristina. Segons ha explicat un dels membres de la colla, Ivan Soriano, la gimcana busca fer-se un lloc dins la Festa Major d'estiu. Anys enrere, aquesta activitat […]

Darreres Notícies

Organitzar activitats joves per a gent jove. Amb aquesta idea, l'agrupació Hòstia Quina Colla ha preparat enguany una nova gimcana nocturna coincidint amb la Festa Major de Santa Cristina. Segons ha explicat un dels membres de la colla, Ivan Soriano, la gimcana busca fer-se un lloc dins la Festa Major d'estiu. Anys enrere, aquesta activitat s'havia programat dins els actes de les Festes del Molí, però enguany s'ha fet coincidir amb Santa Cristina en què, segons Soriano, faltaven activitats per a la gent jove.

Una de les novetats d'enguany és que l'edat de participació es rebaixa dels 18 als 16 anys, per demanda expressa dels joves. D'altra banda, els participants competiran en grups de quatre persones, en lloc de fer-ho per parelles com en anys anteriors. El primer premi consisteix en un viatge a Turquia per a quatre persones, el segon és un viatge a la Costa Daurada i el tercer és un sopar i entrades al parc aquàtic Water World.

circo de las estrellas

Per participar a la gimcana, que es farà la nit del 21 al 22 de juliol, cal dur una càmera de vídeo i estar pendent de la nostra emissora, Nova Ràdio Lloret. Les bases es poden consultar al lloc web de l'Ajuntament, que trobaran a l'adreça www.lloret.org.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist