26.4 C
Blanes

La inauguració dels Specials Olympics no es fa a Lloret de Mar

L'acte inaugural dels Special Olympics, que es faran a Lloret a l'octubre, no es durà a terme a la vila sinó a la ciutat de Girona.   El motiu és que aquí no es disposa d'un pavelló cobert que sigui suficientment gran i es descarta construir-ne un de provisional pel cost econòmic elevat que tindria.   […]

Darreres Notícies

L'acte inaugural dels Special Olympics, que es faran a Lloret a l'octubre, no es durà a terme a la vila sinó a la ciutat de Girona.

 

circo de las estrellas

El motiu és que aquí no es disposa d'un pavelló cobert que sigui suficientment gran i es descarta construir-ne un de provisional pel cost econòmic elevat que tindria.

 

L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, assegura, però, que "serà com si fòssim a Lloret” i ha afegit que l'acte inaugural contindrà moltes sorpreses, l'actuació del grup de teatre Els Comediants i serà retransmès en directe per TV3.

 

Pel que fa a les Olimpíades Especials, es comptarà amb el suport d'esportistes d'elit, com Samuel Eto'o, Rafel Nadal o Ivan Tibau, entre altres, que protagonitzaran espots televisius, s'espera la seva presència a Lloret de l'11 al 15 d'octubre, així com la del premi Nobel Adolfo Pérez Esquivel.

 

Tot plegat té com a objectiu destacar la importància de la competició, que compta amb participants d'una vintena de països i, de moment, amb uns 400 voluntaris.

 

S'espera arribar al miler, per la qual cosa es demana col·laboració a veïns i a entitats de Lloret de Mar i rodalies.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist