11.1 C
Lloret de Mar

La Jovenívola de Sabadell és la propera cobla convidada al cicle de Sardanes a la Fresca

Com sempre, hi haurà dues sardanes per escoltar i cinc per ballar. L'audició es farà demà dissabte a les 22 hores a la plaça de la Vila.

Cobla Jovenívola de Sabadell
Cobla Jovenívola de Sabadell

Darreres Notícies

El cicle de Sardanes a la fresca de Lloret segueix endavant i demà es farà la tercera audició, que anirà a càrrec de la Jovenívola de Sabadell. La cobla fa una trentena d’anys que visita la vila a l’estiu i, de fet, tornarà a repetir el pròxim mes de juliol.

La sessió de demà s’obrirà amb dues peces de concert: “De tots colors”, de Xavier Ventosa; i “De bona nissaga”, de Jaume Cristau. Després, es tocaran cinc sardanes per ballar: “Hilarienca”, de Ricard Viladesau; “Maria”, de Josep Cassú; “Amb l’esperit vibrant”, de Montserrat Pujolar; “Fruint de l’amistat”, de Martirià Font; i “Sempre a cent”, de Carles Rovira. Salvador Saumoy, representant i fundador de la cobla, considera que aquest format que es proposa a Lloret, amb dues peces per escoltar i cinc per ballar, és molt encertat.

La Jovenívola de Sabadell compta actualment amb onze membres i un director. Es va fundar el 1976, fa 43 anys.

L’audició i ballada de sardanes, amb la Jovenívola de Sabadell, es farà demà dissabte a les deu de la nit a la plaça de la Vila.

Recordem que el cicle ha arribat aquest estiu a la 93a edició, amb una desena de jornades al llarg de tot l’estiu.

spot_img

El + Vist