27.2 C
Lloret de Mar
Els col·laboradors del projecte

La lloretenca Eli Ramírez participa en un projecte solidari per il·lustrar les parets d’hospitals

L'objectiu principal de la iniciativa és facilitar l'estada dels nens i nenes en els centres mèdics, perquè s'hi trobin més tranquils i feliços.

Els col·laboradors del projecte

Darreres Notícies

La lloretenca Eli Ramírez ha participat com a voluntària en el projecte Humanitzem els hospitals. Es tracta d’una iniciativa de l’il·lustrador Ignasi Blanch que, aquest any, ha servit per pintar diferents espais de l’Hospital de Palamós i el CAP de Palafrugell.

L’objectiu principal de la iniciativa és facilitar l’estada dels nens i nenes en els centres mèdics, perquè s’hi trobin més tranquils i feliços. Allà, descobreixen dibuixos infantils, tal com ha explicat Eli Ramírez.

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de 80 voluntaris, que s’han encarregat de fer les il·lustracions, al llarg d’una setmana. A més, han tingut el suport de l’entitat AcompanyART. El creador d’aquest projecte és Ignasi Blanch, del qual Eli Ramírez va ser alumna a l’Escola de la Dona, de la Diputació de Barcelona.

La lloretenca afegeix que ha estat una experiència molt gratificant, pel fet de poder ajudar a aconseguir un ambient més favorable pels nens que reben atenció mèdica.

Eli Ramírez és bibliotecària però ha fet els cursos d’il·lustració de l’Escola de la Dona, a Barcelona. A banda dels centres de Palamós i Palafrugell, també ha col·laborat amb el projecte Humanitzem els hospitals als CAPs del Besòs i la Guineueta i a la Unitat de Cremats de l’Hospital Vall d’Hebron.

spot_img

El + Vist