25.6 C
Blanes

La marxa de les platges de Lloret, un any més

Es la 27ena edició d'aquesta activitat popular, en què els participants recorren els onze quilòmetres de costa que té la vila, l'entitat Xino Xano organitza la marxa i un dels seus membres, Josep Maria Lloveras, explica que la trobada és a les 8 del matí a la plaça de la vila, per desplaçar-se fins a Canyelles […]

Darreres Notícies

Es la 27ena edició d'aquesta activitat popular, en què els participants recorren els onze quilòmetres de costa que té la vila, l'entitat Xino Xano organitza la marxa i un dels seus membres, Josep Maria Lloveras, explica que la trobada és a les 8 del matí a la plaça de la vila, per desplaçar-se fins a Canyelles en autocar o vaixell.

 

circo de las estrellas

Des d’allà s’inicia el recorregut per totes les platges de la vila fins arribar a Santa Cristina. Els organitzadors asseguren que és una marxa apta per a tot tipus de caminadors. Cada any participen unes 2.000 persones. Són veïns de Lloret, però també ve molta gent de fora. Els més ràpids realitzen el recorregut en una hora, i els que hi van xino xano, en tres hores.

 

Al final, a Santa Cristina, els espera una sardinada, un diploma i una samarreta commemorativa. Han de tenir en compte que si plou diumenge, la marxa s'haurà de suspendre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist