26.4 C
Blanes

La millor imitació dels The Queen, a la roca d’en Maig

Els britànics The Queen són una de les millors bandes de rock de la història. Igual que altres formacions mítiques, compten amb imitadors que reprodueixen a la perfecció la música i l'estil del grup liderat per Freddy Mercury.   En motiu del Clon Festival, una banda anomenada Dios Salve a la Reina serà aquesta nit […]

Darreres Notícies

Els britànics The Queen són una de les millors bandes de rock de la història. Igual que altres formacions mítiques, compten amb imitadors que reprodueixen a la perfecció la música i l'estil del grup liderat per Freddy Mercury.

 

circo de las estrellas

En motiu del Clon Festival, una banda anomenada Dios Salve a la Reina serà aquesta nit a Lloret per demostrar què sap fer a dalt de l'escenari. Entre altres coses, promet un repertori extens i conegut per a tothom.

 

Del grup clònic, sabem que és argentí i que fa 10 anys que recorre el món imitant els The Queen. Segons el seu mànager, Jorge González, la seva actuació serà “impactant”. Els clònics Dios Salve a la Reina arriben a Lloret, després d'haver triomfat a Santiago de Compostela, davant de 7.000 persones. Després d'actuar en el Clon Festival, ho faran a Liverpool i a la Índia.

 

Pel que fa al festival lloretenc, les pròximes actuacions permetran homenatjar altres formacions mítiques com Supertramp i The Blues Brothers. Estan previstes els dies 17 i 31 d'agost. Ja saben que els concerts són gratuïts. La hora i el lloc són a 2 quarts d'11 de la nit, a la Roca d'en Maig.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist