25.6 C
Blanes

La natura de Lloret donarà contingut a un centre d’interpretació

Penya-segats, platges, jardins noucentistes, pinedes, cales… Això és el patrimoni natural de Lloret, que ben aviat serà objecte d'una exposició permanent. És a dir, donarà contingut a una escola, anomenada centre d'interpretació de la natura.   L'estan adequant en una caseta, situada en un dels extrems de la platja de Fenals. L'equipament també oferirà serveis […]

Darreres Notícies

Penya-segats, platges, jardins noucentistes, pinedes, cales… Això és el patrimoni natural de Lloret, que ben aviat serà objecte d'una exposició permanent. És a dir, donarà contingut a una escola, anomenada centre d'interpretació de la natura.

 

circo de las estrellas

L'estan adequant en una caseta, situada en un dels extrems de la platja de Fenals. L'equipament també oferirà serveis com la vigilància de nens o el préstec de llibres, que avui es troben només en la platja del centre, a davant de Can Garriga.

 

Segons fonts municipals, les obres han d'estar acabades a finals d'any i es preveu que l’escola entri en funcionament l'estiu que ve. El centre d'interpretació, que encara no té definits els continguts, s'adreçarà a un públic heterogeni, a veïns i turistes.

 

Els alumnes de l'escola-taller del Consell Comarcal de la Selva són els encarregats del projecte amb el que estan adequant la caseta de la platja de Fenals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist