22 C
Blanes

La nova estació d’autobusos s’inaugurarà el proper 17 de maig

El proper 17 de maig s'inaugurarà finalment la nova estació d'autobusos de Lloret després de dos anys des de que van començar les obres, així ho ha afirmat Joan Abaurrea, regidor de transports de l’Ajuntament que també ha fet referència a la durada de les obres afirmant que s’està complint el termini establert.   En quan […]

Darreres Notícies

El proper 17 de maig s'inaugurarà finalment la nova estació d'autobusos de Lloret després de dos anys des de que van començar les obres, així ho ha afirmat Joan Abaurrea, regidor de transports de l’Ajuntament que també ha fet referència a la durada de les obres afirmant que s’està complint el termini establert.

 

circo de las estrellas

En quan a l'empresa concessionària que gestionarà la nova estació d'autobusos se sap que el Departament de Política Territorial i Obres Públiques l'ha atorgat a la unió temporal d'empreses constituïda per BARCELONA BUS, TEISA, SARFA, AUTOCARS RAFEL MAS i COETBUS per un període de 10 anys.

 

Recordem que les obres de construcció tenen un cost total de 8 milions d'euros i que la nova terminal d'autobusos inclourà un aparcament públic soterrat per a 188 vehicles i la urbanització de l'entorn.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist