21 C
Blanes

La nova terminal d’autobusos es posarà en marxa cap al mes de juny

La Generalitat ha atorgat la concessió de la gestió de la nova l'estació d'autobusos de Lloret de Mar a la unió temporal d'empreses constituïda per Barcelona Bus, Teisa, Sarfa, Autocars Mas i Coetbus per un període de 10 anys. Les obres de construcció de l'estació, que tenen un cost de 8 milions d'euros, s'acabaran el […]

Darreres Notícies

La Generalitat ha atorgat la concessió de la gestió de la nova l'estació d'autobusos de Lloret de Mar a la unió temporal d'empreses constituïda per Barcelona Bus, Teisa, Sarfa, Autocars Mas i Coetbus per un període de 10 anys. Les obres de construcció de l'estació, que tenen un cost de 8 milions d'euros, s'acabaran el mes de maig i inclouen un aparcament públic subterrani per a 188 vehicles i la urbanització de l'entorn.

 

circo de las estrellas

Les empreses que portaran la nova terminal també gestionaran el parquing. Després dels 10 anys, la gestió de l'aparcament tornarà a l'ajuntament. Aquests detalls els ha donat a conèixer avui el regidor de transports del consistori, Joan Abaurrea, que anuncia que la posada en marxa de l'estació es farà efectiva entre el mes de maig i l'estiu.

 

El regidor explica que, un cop acabin les obres de la terminal, cal dur a terme el trasllat de tots els serveis i les entitats, i acabar l'urbanització dels carrers del voltant. Els treballs estan a la seva fase final, i avancen a bon ritme, tal i com ho van constatar els representants de la Direcció General de Ports i Transports, que divendres van venir a Lloret a fer una visita d'obres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist