19.5 C
Blanes

La ONG Lloret amb el Sàhara ja ha recollit 600 quilos d’aliments de primera necessitat

La campanya de recollida d'aliments pel Sàhara ha reunit fins ara un total de 600 quilos d'aliments de primera necessitat. Acaba el proper dia 10 de febrer i segons ha afirmat Mercè Riera, responsable de la ONG Lloret amb el Sàhara, els primers indrets on s'ha anat a recollir ha estat a les escoles.   […]

Darreres Notícies

La campanya de recollida d'aliments pel Sàhara ha reunit fins ara un total de 600 quilos d'aliments de primera necessitat. Acaba el proper dia 10 de febrer i segons ha afirmat Mercè Riera, responsable de la ONG Lloret amb el Sàhara, els primers indrets on s'ha anat a recollir ha estat a les escoles.

 

circo de las estrellas

Una campanya en la que participen totes les comunitats de l'estat amb diferents tipus d'aliments. Recordem que en el cas de Catalunya són llenties, sucre i oli. Un cop s'hagi fet tota la recollida s'enviarà tot al port de Barcelona des d'on sortirà un vaixell carregat amb contenidors i camions a finals del mes de març.

 

Però encara hi ha més. S'està pensant en una nova iniciativa que es vol dur a terme des de la ONG. És un dinar solidari per aconseguir aportar una mica més a la caravana. Una campanya on s'assegura que tot arriba al seu destí ja que són les mateixes persones de la ONG les que acompanyen el material fins que no arriba al Sàhara.

 

Recordin que fins el proper dia 10 de febrer encara tenen temps de portar llenties, sucre i oli als diferents punts de recollida, entre ells el Puntet o el Mercat Municipal.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist