4.8 C
Lloret de Mar
Productes que vendrà l'establiment aquest divendres

La perruqueria Ruth Seguel Hair Studio recaptarà diners en benefici del projecte “Mechones Solidarios”

Serà aquest divendres, de 12h a 20h, amb una taula de productes que vendran al carrer.

Productes que vendrà l'establiment aquest divendres

Darreres Notícies

La perruqueria Ruth Seguel Hair Studio, de Lloret de Mar, recaptarà diners aquest divendres en favor de la iniciativa “Mechones Solidarios”, en la lluita contra el càncer de mama. Com que l’establiment estarà tancat amb motiu de la vaga, es col·locarà una taula al carrer, des de les 12h fins a les 20h, en què es vendran diferents productes com polseres, raspalls o xampús.

La recaptació anirà en benefici de “Mechones Solidarios”, un projecte de l’Associació de Perruqueria Internacional d’Art i Imatge. Ruth Seguel, responsable de la perruqueria ha explicat que l’establiment “estarà tancat amb motiu de la vaga” i que vendran productes amb una taula al carrer.

Mechones Solidarios en la lluita contra el càncer (Font: Mechones Solidarios)

El projecte “Mechones Solidarios” va néixer l’octubre del 2013 amb l’objectiu d’ajudar a afrontar les conseqüències estètiques del tractament de la quimioteràpia, així com establir relacions de suport i ajuda a les persones afectades.

Se’ls proporciona una perruca de màxima qualitat. D’aquesta manera es contribueix a la millora de l’autoestima dels afectats pel càncer i a afrontar amb més esperances la malaltia.

spot_img

El + Vist