19.5 C
Blanes

La piscina inicia el seu camí per a ser una realitat

Lloret de Mar aprova el primer tràmit per a construir la piscina municipal coberta, una demanda ciutadana històrica i una aposta clara per al turisme esportiu. La piscina és el primer equipament de la nova zona esportiva, i, segons les previsions de l'ajuntament, les obres s'han d'iniciar aquest estiu.   Juntament amb un aparcament de […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar aprova el primer tràmit per a construir la piscina municipal coberta, una demanda ciutadana històrica i una aposta clara per al turisme esportiu. La piscina és el primer equipament de la nova zona esportiva, i, segons les previsions de l'ajuntament, les obres s'han d'iniciar aquest estiu.

 

circo de las estrellas

Juntament amb un aparcament de 411 places, té un pressupost de 20 milions d'euros, que es finançaran, a mitges, amb capital públic i privat. El projecte bàsic de la piscina centrarà el plenari d'avui dijous. L'equipament inclourà serveis singulars, com un espai per a practicar natació sincronitzada que ara mateix no té cap piscina pública coberta a Catalunya. Per aquesta i altres prestacions, el regidor d'esports, Joaquim Teixidor, afirma que es tracta de la “piscina més important del país”.

 

El projecte que es porta a debat avui consta, bàsicament, d'una piscina de mides olímpiques. I, atenció, perquè inclou un espai on es podrà regular el nivell de l'aigua. El projecte també compta amb una piscina per a nadons i una sala per a practicar rem. En aquest sentit, cal recordar que Lloret és el municipi de l'Estat amb més fitxes federatives de rem, i que, per tant, hi ha demanda per a practicar l'esport al llarg de tot l'any.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist