24.7 C
Blanes

La plaça de braus de Lloret desapareix.

L'ajuntament ha signat un conveni amb la propietat per tirar a terra la plaça de braus. Amb aquest acord, prioritari pel consistori, es desencalla un dels pocs esculls que quedaven per a poder fer realitat la nova zona esportiva de Lloret. L'acord consisteix en què l'empresa propietària, Mercantil Zulueta, assumeixi el cost de l'enderroc i […]

Darreres Notícies

L'ajuntament ha signat un conveni amb la propietat per tirar a terra la plaça de braus. Amb aquest acord, prioritari pel consistori, es desencalla un dels pocs esculls que quedaven per a poder fer realitat la nova zona esportiva de Lloret.

L'acord consisteix en què l'empresa propietària, Mercantil Zulueta, assumeixi el cost de l'enderroc i la posterior urbanització del solar. Contindrà un equipament, zona comercial, un aparcament subterrani i una plaça pública. A canvi, la propietat tindrà l'explotació de la part comercial i el dret a construir 15 habitatges a la zona del Rieral.

circo de las estrellas

La resta serà per l'ajuntament, que ho recepcionarà sense haver de recórrer a l'endeutament. Josep Valls, portaveu del govern local, considera que és un acord excel·lent i profitós per l'ajuntament. Realment, l'operació consisteix en comprar la plaça de braus, però el pagament no es fa via diners, sinó a través d'un canvi d'aprofitaments.

El conveni urbanístic, ratificat en el ple d’ahir dijous, on no va obtenir el vist-i-plau unànime de tots els grups, obliga la propietat a iniciar l'enderroc de la plaça de braus en un període màxim de 4 mesos. Amb aquest acord, es fa un pas més per a tirar endavant la zona esportiva. Després d'obtenir la plaça de toros, l'únic sector que queda per adquirir és el de Can Pujades, on s'ha iniciat l'expropiació, tot i que es confia en arribar a una entesa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist