21.8 C
Blanes

La plaça de braus es converteix en un parquing d’estiu

Un pàrquing per a cotxes i autocars ocuparà el solar on fins fa uns mesos s'aixecava l'històrica plaça de braus de Lloret. L'ajuntament s'ha encarregat d'adequar els 7.000 metres quadrats dels terrenys perquè es puguin convertir en un aparcament de superfície.   L'objectiu és que el nou parquing, situat en el centre de Lloret, entri […]

Darreres Notícies

Un pàrquing per a cotxes i autocars ocuparà el solar on fins fa uns mesos s'aixecava l'històrica plaça de braus de Lloret. L'ajuntament s'ha encarregat d'adequar els 7.000 metres quadrats dels terrenys perquè es puguin convertir en un aparcament de superfície.

 

circo de las estrellas

L'objectiu és que el nou parquing, situat en el centre de Lloret, entri en funcionament ben aviat, abans que comenci la temporada forta d'estiu. Serà de pagament i estarà operatiu uns mesos. Després la finca la reclamarà la propietat per construir-hi un edifici d'usos esportius i associatius, així com un aparcament subterrani i una plaça d'utilització pública.

 

La previsió amb què treballa el consistori és disposar, a l'estiu, d'un aparcament mixte en el centre de la vila, situat entre la carretera de Blanes i el pavelló poliesportiu.

 

Recordem que, ara, ja no queda res que recordi la plaça de braus. Constituïa, abans del seu enderroc, un dels últims equipaments que quedaven a les comarques de Girona. I en els darrers anys les poques corrides que organitzava van generar enfrontaments i polèmica entre els defensors i detractors de les curses de braus.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist