21 C
Blanes

La policia comissa 1.800 articles falsificats a Lloret

"Intolerable". És la paraula que ha fet servir el regidor de comerç, Víctor Llasera, per qualificar el cas dels 1.800 articles falsificats que han comissat a Lloret. Arran de la denúncia feta per un total de 8 marques comercials, la policia va investigar 12 establiments de la vila, anomenats de multiproducte. Venien articles falsificats, com […]

Darreres Notícies

"Intolerable". És la paraula que ha fet servir el regidor de comerç, Víctor Llasera, per qualificar el cas dels 1.800 articles falsificats que han comissat a Lloret. Arran de la denúncia feta per un total de 8 marques comercials, la policia va investigar 12 establiments de la vila, anomenats de multiproducte.

Venien articles falsificats, com gorres, samarretes, jaquetes de cuir, clauers, bufandes, joguines o banderes. Els responsables de 9 botigues han estat citats a declarar als jutjats de Blanes, com a imputats per un delicte contra la propietat industrial i la intel·lectual. Víctor Llasera considera que han de combatre aquests casos per tal de defensar el comerç local.

circo de las estrellas

“Estem parlant de botigues establertes a Lloret, que venen marques falsificades. Això és intolerable” ha afegit Llasera. Tot i que finalment només 8 marques han presentat denúncia, el regidor de comerç ha explicat que van ser fins a 32 les que van alertar de les possibles falsificacions.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist