21.8 C
Blanes

La policia local presenta els nous vehicles que patrullaran per Lloret

La policia local de Lloret de Mar ha presentat avui la renovació del seu parc mòbil. Els vehicles que estrenarà el cos policial són 2 motocicletes scooter que permeten una major mobilitat durant els mesos d'estiu i la possibilitat de crear patrulles unipersonals, un turisme i la principal novetat, 2 quads. Amb aquests vehicles es […]

Darreres Notícies

La policia local de Lloret de Mar ha presentat avui la renovació del seu parc mòbil. Els vehicles que estrenarà el cos policial són 2 motocicletes scooter que permeten una major mobilitat durant els mesos d'estiu i la possibilitat de crear patrulles unipersonals, un turisme i la principal novetat, 2 quads.

Amb aquests vehicles es busca major agilitat per moure's per les diferents platges del municipi i evitar alguns delictes. Aquest vehicles patrullen per Lloret des de principis de temporada i segons el cap de la policia local s'ha pogut apreciar una disminució considerable tant dels delictes com de les alteracions de l'ordre públic pel carrer.

circo de las estrellas

Segons l'alcalde de la vila, Xavier Crespo, el fet que la policia patrulli amb quads és una novetat i Lloret és pionera a la Costa Brava en utilitzar aquest mitjà de transport i de moment és un gran èxit.D'aquesta manera amb la presentació d'aquests nous vehicles la policia local de Lloret incorpora al parc ja existents 2 scooters, un turisme i 2 quads.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist