9.9 C
Lloret de Mar

La protectora de Tossa demana la voluntaris per tenir cura dels animals

Les persones interessades en fer de voluntàries a la protectora de Tossa han de trucar al telèfon 661 558 328.

Un gos de la protectora
Un gos de la protectora

Darreres Notícies

La protectora d’animals de Tossa fa una crida per aconseguir voluntaris. Per ara compta amb una vintena de persones que ajuden, però la majoria viuen fora i només poden col•laborar els caps de setmana o muntant botigues a les canicros, amb l’objectiu de recaptar diners.

servicios profesionales jimenez

El president de la Fundació Chari Cruz, que gestiona la protectora, Miguel Ángel Cruz, ha explicat que la tasca dels voluntaris hauria de ser la de tenir cura dels gossos i les instal•lacions.

Miguel Ángel Cruz ha remarcat la diferència entre la protectora i la gossera; dos serveis que sovint la gent confon, però que són ben diferents, ja que la protectora “protegeix els animals” i en té cura durant les 24 hores, mentre que la gossera recull els gossos abandonats i té un termini fixat per trobar-los una sortida o bé per desfer-se’n. 

Amb les festes de Nadal a tocar, el president de la Fundació Chari Cruz, ha demanat als veïns que no regalin gossos, ja que la majoria dels que s’abandonen són regalats per Nadal.

Entre gossos i gats, la protectora té més de 300 animals. 09Les persones interessades en fer de voluntàries a la protectora de Tossa han de trucar al telèfon 661 558 328.

spot_img

El + Vist