26.4 C
Blanes

La prova pilot de la platja, tot un èxit

Més de 10.000 persones han utilitzat aquest estiu les activitats culturals, lúdiques i esportives que s'han dut a terme a la platja de Lloret com a prova pilot. Han estat en actiu el juliol i l'agost, i avui ens arriben les valoracions corresponents.   Són positives, davant d'un nombre tan elevat d'usuaris, i no s'amaga […]

Darreres Notícies

Més de 10.000 persones han utilitzat aquest estiu les activitats culturals, lúdiques i esportives que s'han dut a terme a la platja de Lloret com a prova pilot. Han estat en actiu el juliol i l'agost, i avui ens arriben les valoracions corresponents.

circo de las estrellas

 

Són positives, davant d'un nombre tan elevat d'usuaris, i no s'amaga certa sorpresa per l'èxit assolit en aquesta primera edició. La regidora de turisme, Anna Maria Gallart, assenyala la gratuïtat com un dels motius principals. Segons fonts municipals, les activitats han estat utilitzades tant per turistes com per veïns.

 

De totes, la que ha tingut més èxit ha estat el miniclub o guarderia de platja. També han comptat amb molts usuaris els partits de volei i futbol platja, i, en menor mesura, la biblioplatja. A més de ser activitats gratuïtes, constitueixen una alternativa sana per passar el dia, segons destaca l'ajuntament.

 

Que també anuncia que, de cara a l'estiu que ve, la prova pilot es repetirà amb horari ampliat i també a la platja de Fenals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist