23.6 C
Blanes

La remodelació del carrer Sant Pere podria estar feta abans de Setmana Santa

Les obres de renovació de paviment del carrer Sant Pere, l'eix comercial de Lloret, estaran acabades abans de Setmana Santa, si continuen amb el mateix ritme que ara. La previsió, donada avui per l'ajuntament, confirma que els treballs avancen de forma ràpida, tot i el retard inicial.   El regidor d’obra pública, Josep Teixidor, explica […]

Darreres Notícies

Les obres de renovació de paviment del carrer Sant Pere, l'eix comercial de Lloret, estaran acabades abans de Setmana Santa, si continuen amb el mateix ritme que ara. La previsió, donada avui per l'ajuntament, confirma que els treballs avancen de forma ràpida, tot i el retard inicial.

 

circo de las estrellas

El regidor d’obra pública, Josep Teixidor, explica que la causa és que no fa el mal temps habitual de l'època que dificulta l'execució de les obres en l'aire lliure. Un exemple del bon ritme de les obres és que aquesta setmana acabaran de posar nou el paviment en un dels laterals del carrer Sant Pere.

 

La previsió és començar, la setmana vinent, per l'altre extrem, des de la plaça Pifarrer fins al carrer Torrentó. El projecte, valorat en més de 200.000 euros, consisteix en reposar les lloses de granit i la capa de morter que cobreixen el vial.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist