22.2 C
Blanes

La remodelació del carrer Sant Pere porta acumulat un retard d’un mes

Les obres de remodelació del carrer Sant Pere, el vial comercial més important de Lloret, no han començat i acumulen un mes de retard. El motiu és que el material no ha arribat fins ara, fins aquesta setmana. La previsió és que els treballs puguin començar, finalment, dilluns.   Però, tal i com assenyala l'ajuntament, […]

Darreres Notícies

Les obres de remodelació del carrer Sant Pere, el vial comercial més important de Lloret, no han començat i acumulen un mes de retard. El motiu és que el material no ha arribat fins ara, fins aquesta setmana. La previsió és que els treballs puguin començar, finalment, dilluns.

 

circo de las estrellas

Però, tal i com assenyala l'ajuntament, el problema és que pot ser que, a causa del retard, les obres no estiguin acabades abans que comenci la temporada turística. El regidor d'Obra Pública, Josep Teixidor, explica que, tot i la pressa del consistori, qui ha fallat és el subministrador de material.

 

El carrer Sant Pere s'ha de remodelar. Això és evident. Perquè hi ha plaques que ballen i altres estan esmicolades. El motiu és que la capa de morter que aguanta les lloses de granit no és de bona qualitat i s'ha de renovar. Com que és el vial comercial amb més activitat de Lloret, les obres es faran per trams.

 

Es començarà per una meitat, des del centre cap a un dels extrems del carrer, i després es farà el mateix amb la segona meitat. L'objectiu és que, tot i el retard, els treballs s'enllesteixin abans que arribin els primers turistes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist