22.2 C
Blanes

La remodelada avinguda Amèrica s’obre al trànsit

La principal artèria de circulació del barri de Fenals, l'avinguda Amèrica, ja està oberta al pas de vehicles. La remodelació, que ha costat 1,2 milions d’euros, ja està pràcticament acabada, només falten uns pocs detalls.   Les obres han consistit en renovar el paviment i els serveis, tal i com ha explicat el regidor d'obra pública […]

Darreres Notícies

La principal artèria de circulació del barri de Fenals, l'avinguda Amèrica, ja està oberta al pas de vehicles. La remodelació, que ha costat 1,2 milions d’euros, ja està pràcticament acabada, només falten uns pocs detalls.

 

circo de las estrellas

Les obres han consistit en renovar el paviment i els serveis, tal i com ha explicat el regidor d'obra pública de l'ajuntament, Josep Teixidor. Els treballs també han permès eixamplar les voreres, col·locar un mobiliari nou i renovar l'arbrat.

 

Tot plegat dóna una sensació de rambla, de zona de passeig, on el vianant té la prioritat de pas davant el vehicle. El regidor d'obra pública ha qualificat aquesta remodelació, feta dins els terminis establerts, com “la més important” del mandat i com “un primer pas per a transformar el barri de Fenals”, que s'està posant al dia en la seva part més antiga.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist