21.8 C
Blanes

La ronda de circumvalació de la Costa Brava Sud es començarà a construir l’any que ve

L'Ajuntament de Lloret valora de forma positiva que tiri endavant el projecte per a construir la ronda de circumvalació de la Costa Brava Sud. La Generalitat ha iniciat els tràmits perquè es redacti el projecte que ha de fer arribar una carretera segregada des de l'autopista C-32, la del Maresme, fins a Lloret de Mar. […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament de Lloret valora de forma positiva que tiri endavant el projecte per a construir la ronda de circumvalació de la Costa Brava Sud. La Generalitat ha iniciat els tràmits perquè es redacti el projecte que ha de fer arribar una carretera segregada des de l'autopista C-32, la del Maresme, fins a Lloret de Mar.

 

circo de las estrellas

La futura via tindrà un carril per banda, cobrirà una distància de poc més de 7 km, respecta àrees naturals com Sant Pere del Bosc i representa una inversió de 40 milions d'euros. Segons fonts municipals, s'espera que la redacció estigui feta en uns 5 mesos i que les obres puguin començar a finals d'any, tot i que Política Territorial anuncia que s'iniciaran l'any que ve.

 

L'alcalde en funcions de Lloret, Xavier Crespo, veu amb bons ulls que continuï la tramitació de la nova carretera i espera que ben aviat s'encarregui un altre tram que farà completar la via fins a Cala Canyelles. El projecte consisteix en fer un tram nou d'autopista, a partir d'on acaba la C-32. A Blanes, la nova via es convertirà en una carretera segregada que arribarà fins a Lloret. A l'alçada de Santa Clotilde, es dividirà en dos. Un dels ramals acabarà en l'entrada de la vila per la part de Blanes i l'altre ho farà a les Alegries, a la carretera de Vidreres.

 

L'objectiu és donar continuïtat a l'autopista de la costa, però a través d'una alternativa a la carretera que va de Blanes a Lloret, la GI-682, que es troba col·lapsada de trànsit, sobretot a l'estiu. Xavier Crespo recorda que el traçat de la futura carretera el van pactar, en el seu moments, els 3 ajuntaments de la Costa Brava Sud, és a dir, Lloret, Blanes i Tossa de Mar, amb la Generalitat.

 

L'objectiu és disposar d'una via que envolti el casc urbà de la vila, per treure el trànsit que ara travessa Lloret per anar a Tossa o bé a Blanes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist