26.4 C
Blanes

La ronda de la circumvalació, més a prop

Lloret de Mar considera que el projecte de la carretera que enllaça Lloret amb l'autopista arriba tard, tot i que és del tot benvingut. La Generalitat ha encarregat el projecte constructiu de l'anomenada variant, que ha de descongestionar de trànsit la via que uneix Lloret i Blanes, que està col·lapsada a l'estiu, i també la […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar considera que el projecte de la carretera que enllaça Lloret amb l'autopista arriba tard, tot i que és del tot benvingut. La Generalitat ha encarregat el projecte constructiu de l'anomenada variant, que ha de descongestionar de trànsit la via que uneix Lloret i Blanes, que està col·lapsada a l'estiu, i també la carretera que travessa per dins la vila lloretenca.

circo de las estrellas

 

Segons ha valorat l’Alcalde Xavier Crespo d’aquesta manera “es donarà una altra orientació a les comunicacions de Lloret.”

 

Tot i la queixa, la valoració de fons és positiva perquè la futura carretera és una mica més a prop. Ha de connectar l'autopista C-32, que ara acaba a Tordera, amb els municipis de Blanes i Lloret. En arribar a la vila, a l'alçada de Santa Clotilde, es construirà una variant que rodejarà el nucli de Lloret i acabarà a l'alçada de Cala Canyelles. Per tant, absorbirà el trànsit que va a Tossa o a Blanes i que ara passa per l'interior de Lloret.

 

Xavier Crespo ha afirmat que es tracta d’una manera eficient de reduir els vehicles que travessen la població.

 

Recordem les característiques de la vila. En un principi, era una prolongació de l'autopista. Però arran de les demandes del territori, el projecte s'ha convertit en una carretera segregada, és a dir, adaptada al paisatge. Inclou un túnel a la seva part final, la que recorre el tram entre les Alegries i Cala Canyelles.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist