18 C
Blanes

La seguretat, prioritat en el Rally Costa Brava

Els fans del món del motor, i del ral·li en concret, tindran zones habilitades per poder seguir la prova d'aquest cap de setmana a Lloret. De fet, es podran situar en la major part dels revolts, on els espais reservats pel públic estaran ben delimitats. Fins i tot a l'última part de la prova, a […]

Darreres Notícies

Els fans del món del motor, i del ral·li en concret, tindran zones habilitades per poder seguir la prova d'aquest cap de setmana a Lloret. De fet, es podran situar en la major part dels revolts, on els espais reservats pel públic estaran ben delimitats. Fins i tot a l'última part de la prova, a les Guilleries, a Coll Sa Plana, hi haurà una zona reservada on es podran veure els cotxes dues vegades.

 

circo de las estrellas

L'organitzador del Rally Costa Brava, Alex Romaní, explica que el públic català és un “expert” a l'hora de contemplar aquestes proves. Tot i això, com cada any, s'ha preparat un ampli dispositiu de seguretat i d'emergència. Primer de tot, s'ha de garantir la seguretat en el ral·li, tant pels participants com pel públic, i després un bon espectacle. L'organització considera que el de Lloret és un dels ral·lis més "interessants" perquè es troba en el final del campionat d'Espanya i compta amb un nombre elevat d'inscripcions.

 

A més, el Rally Costa Brava és una de les proves més llargues de l'estat. Els seus diferents trams, els que arriben a Sant Feliu, Tossa i les Guilleries, sumen 164 quilòmetres. El campionat d'Espanya té un total 550 quilòmetres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist