11.3 C
Lloret de Mar

La torxa dels Special Olympics passa per Lloret

Ahir va arribar a Lloret de Mar la torxa dels Special Olympics que es celebraran a Calella del 30 d’octubre al 2 de noviembre, els quals comptaran amb 1.600 participants. El recorregut de la vila es va iniciar a les 19:00 hores pel carrer de Sant Pere i va acabar a la plaça de l’Església. […]

La torxa, al seu pas pel carrer Sant Pere
La torxa, al seu pas pel carrer Sant Pere

Darreres Notícies

Ahir va arribar a Lloret de Mar la torxa dels Special Olympics que es celebraran a Calella del 30 d’octubre al 2 de noviembre, els quals comptaran amb 1.600 participants. El recorregut de la vila es va iniciar a les 19:00 hores pel carrer de Sant Pere i va acabar a la plaça de l’Església.

Els portadors de la torxa van ser esportistes participants als Special Olympics acompanyats dels esportistes locals següents: la nedador campiona d’Espanya en ruta combinada 2014, Mireia Hernandez; l’atleta Àngel Mullera, medalla de bronze al Campionat Europeu 2014; la nedadora Cristina Carreras, campiona d’Espanya Hivern als 50 m lliures i 100 m papallona, 3a als 200 m estil i diploma als 100 m lliures i 100 m braça; Núria Carreras, campiona d’Espanya amb la selecció catalana de rugbi; el pilot d’Audi Miquel Molina; Dino Donati, campió de la selecció catalana per equips d’apnea; i Xavier Ponsdomenech, campió d’Europa de Pitch&Putt. Tots aquests esportistes acompanyants han estat destacats a la darrera edició de la Nit de l’Esport i/o a l’anterior. Un cop a la plaça d’Església, es va encendre el peveter.

La flama passa pels diferents municipis que han estat seu dels Special Olympics. L’any 2006, Lloret de Mar va acollir la vuitena edició dels Special Olympics, que va comptar amb uns 1.800 participants i 1.500 acompanyants.

spot_img

El + Vist