22.2 C
Blanes

La travessia nedant a la badia de Lloret es farà el diumenge pel matí

La 25ena edició de la travessia nedant a la badia de Lloret arriba enguany amb una novetat. Passa de celebrar-se de la tarda al matí. Els motius els explica el vicepresident del Club Natació Lloret, Francesc Marquès.   L'organització, el Club Natació Lloret, hi espera la participació d’un centenar d’un nedadors. Fins divendres hi ha temps […]

Darreres Notícies

La 25ena edició de la travessia nedant a la badia de Lloret arriba enguany amb una novetat. Passa de celebrar-se de la tarda al matí. Els motius els explica el vicepresident del Club Natació Lloret, Francesc Marquès.  

L'organització, el Club Natació Lloret, hi espera la participació d’un centenar d’un nedadors. Fins divendres hi ha temps d’inscriure’s a la travessia. Unes inscripcions que es poden formalitzar a la seu del club Nàutic Lloret. 

circo de las estrellas

En motiu del 25è aniversari d’aquest acte s’han preparat activitats paral·leles, com un mini quadriatló que imposarà als equips participants a proves de natació, pedalar a l’aigua, remar amb caiac i córrer. Els equips, que hauran de ser de quatre persones, hauran de fer les proves amb unes certes dificultats que els imposaran els organitzadors.    

La jornada es clourà amb una botifarrada enmig del mar. Per tant, els participants, per poder menjar la botifarra, abans, se l’hauran de guanyar.

La botifarrada al mig del mar és una activitat que el Club Nàutic ja va portar a terme durant els actes de celebració del Mil·lenari de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist