18 C
Blanes

La trobada de puntaires obliga a tallar el trànsit del passeig marítim

El passeig marítim es tallarà al trànsit i no s'hi podrà aparcar diumenge, en motiu de la Diada de la Puntaire de Catalunya, que preveu reunir més de 3.500 persones a primera línia de mar. Les restriccions en la circulació es faran efectives des de dissabte, a les 8 del vespre, i s'allargaran fins diumenge, […]

Darreres Notícies

El passeig marítim es tallarà al trànsit i no s'hi podrà aparcar diumenge, en motiu de la Diada de la Puntaire de Catalunya, que preveu reunir més de 3.500 persones a primera línia de mar. Les restriccions en la circulació es faran efectives des de dissabte, a les 8 del vespre, i s'allargaran fins diumenge, a les 10 de la nit.

 

circo de las estrellas

Per tant, la situació es normalitzarà, des del punt de vista del trànsit, el mateix diumenge al vespre. Aquesta situació provocarà que s'hagin de tallar els carrers que donen accés al passeig marítim, cosa que ja s'ha començat a senyalitzar en diferents indrets de Lloret.

 

L'accés principal s'espera que sigui la riera, ja que diumenge vindran de fora de Lloret molts vehicles, tant autobusos com cotxes, en motiu de la trobada de puntaires. Per això, hi haurà agents situats a la rotonda que dóna pas a la riera per si cal desviar el trànsit.

 

A més, per poder facilitar l'aparcament dels molts vehicles que seran diumenge a Lloret, el departament de cultura de l'ajuntament ubicarà voluntaris a l'avinguda de les Alegries i a l'esplanada del parc aquàtic Water World. Seran els dos indrets on podran aparcar els cotxes i autobusos, respectivament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist