19.5 C
Blanes

La Vogalonga de Venècia comptarà amb representació Lloretenca.

Lloret de Mar torna a ser present a la Vogalonga de Venècia, considerada una de les activitats de rem més importants de la primavera, s'organitza aquest cap de setmana i comptarà amb participants d'arreu del món, entre ells, hi haurà 9 lloretencs, que faran el recorregut amb caiac, i 16 acompanyants. La Vogalonga té 31 […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar torna a ser present a la Vogalonga de Venècia, considerada una de les activitats de rem més importants de la primavera, s'organitza aquest cap de setmana i comptarà amb participants d'arreu del món, entre ells, hi haurà 9 lloretencs, que faran el recorregut amb caiac, i 16 acompanyants.

La Vogalonga té 31 anys d'antiguitat i s'ha mantingut en el temps per l'èxit que assoleix en cada edició, és un certamen no competitiu on hi pot participar qualsevol embarcació de rem, es va crear per cridar l'atenció de les autoritats sobre el problema que provoquen les onades de les embarcacions de motor, que posen en perill l'equilibri ja de per si fràgil entre la terra i l'aigua a Venècia.

circo de las estrellas

El president de la secció de caiac del Centre Excursionista de Lloret, Narcís Martí, explica que la prova consisteix en recórrer 30 quilòmetres entre Venècia i les illes del voltant, i que s'han estat entrenant a fons.   

Aquesta no és la primera vegada que esportistes de Lloret són a Venècia per a participar en la Vogalonga, l'any passat van ser membres del Club de Rem Santa Cristina i enguany són els caiaquistes que transportaran les embarcacions amb un remolc.   

Com dèiem, la Vogalonga és una prova que convoca persones d'arreu, de moment, hi ha prevista la participació de més de mil 400 embarcacions i més de 5 mil esportistes, la cita esportiva és, sobretot, un acte reivindicatiu però també és un gran espectacle visual on no només el poden gaudir participants i acompanyants, sinó també les persones que visitin la pàgina web de la Vogalonga, que conté fotografies espectaculars de la última edició.

Pel que fa a la secció de caiac de Lloret, creada recentment, té previst, després de visitar Venècia, organitzar cursets aquest estiu. N'hi haurà d'iniciació al caiac, i també de seguretat i rescat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist