22 C
Blanes

L’abocador no atura l’activitat, tot i la recerca del cadàver d’una dona

La recerca del cadàver d'una dona a l'abocador de Lloret no ha obligat a aturar l'activitat en la instal·lació. Els mossos d'esquadra han restringit la recerca en la part on es creu que el camió va bolcar les deixalles on hi havia les restes de la prostituta presumptament assassinada.   Per tant, la resta de […]

Darreres Notícies

La recerca del cadàver d'una dona a l'abocador de Lloret no ha obligat a aturar l'activitat en la instal·lació. Els mossos d'esquadra han restringit la recerca en la part on es creu que el camió va bolcar les deixalles on hi havia les restes de la prostituta presumptament assassinada.

 

circo de las estrellas

Per tant, la resta de l'abocador funciona amb normalitat i per tant continua recepcionant les deixalles de tota la comarca de la Selva. Si ahir es va dur a terme el primer dia de recerca, sense resultats, avui continuen les tasques.

 

Es preveu que serà difícil trobar el cos de la dona, ja que el presumpte assassí, que és a la presó, l'hauria trossejat, abans de llençar-lo a un contenidor d'escombraries. A més, cal tenir en compte que això hauria passat fa set setmanes i que cal remenar entre les piles de deixalles acumulades des de llavors a l'abocador.

 

Segons informacions aparegudes avui en els diaris, la família de la víctima i el veí de Blanes acusat de matar la noia neguen que fossin una prostituta i un client seu. Afirmen que mantenien una relació sentimental.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist