26.4 C
Blanes

L’ACAV afirma que les reserves per internet tenen la seva justa importància

Jordi Martí, vicepresident de l’àrea receptiva de l’associació catalana d’agències de viatges, afirma que les reserves per internet han augmentat en els darrers anys, però també diu que la intermediació s’ha sabut adaptar a la nova situació.  És a dir, les agències de viatges no es veuen tant afectades tal i com afirma el President […]

Darreres Notícies

Jordi Martí, vicepresident de l’àrea receptiva de l’associació catalana d’agències de viatges, afirma que les reserves per internet han augmentat en els darrers anys, però també diu que la intermediació s’ha sabut adaptar a la nova situació. 

És a dir, les agències de viatges no es veuen tant afectades tal i com afirma el President de la Federació d’hostaleria de Girona, Antoni Escudero, que assegurava en declaracions aquesta casa que la meitat de les reserves hoteleres es fan via internet i que això complica la situació a l’hora de fer prediccions d’ocupació, però tampoc la situació és com la que afirmava també a NRLL, Fèlix Aguilar, de les Agències Receptives Associades de Catalunya, que considera que el percentatge de reserves per internet és molt baix, que se situa entre el 5 i el 10%. 

circo de las estrellas

Martí diu que la seva posició és intermèdia, el secret segons Martí és saber veure l’augment de reserves per internet com una oportunitat i no com una feblesa. De fet la seva empresa així ho ha fet: ha recuperat de la xarxa una oferta que considera vàlida i l’ofereix al client que la demanda.

Amb Fèlix Aguilar Martí coincideix a afirmar que està venint molt de turisme per intermediació que ha comprat el producte a internet. Una postura que no comparteix el President de la federació d'Hosteleria de Girona. En el que sí coincideixen a afirmar tots tres, Escudero, Aguilar i Martí, és que Lloret és un municipi que acull segments de turisme ben diferenciats. Segons Martí, en aquest aspecte Lloret ha sabut estar al dia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist