25.6 C
Blanes

L’Actor Ramon Madaula és Santiago Rusiñol a “Cap al tard”

Fer-li un homenatge a Santiago Rusiñol i transmetre el que pensava. Aquest és l'objectiu de l'actor Ramon Madaula amb l'espectacle que porta com a títol "CAP AL TARD" i que es pot veure aquesta nit a les 10 al Casal de l'Obrera.   Rusiñol segons ha afirmat Madaula és un personatge que ha estat maltractat […]

Darreres Notícies

Fer-li un homenatge a Santiago Rusiñol i transmetre el que pensava. Aquest és l'objectiu de l'actor Ramon Madaula amb l'espectacle que porta com a títol "CAP AL TARD" i que es pot veure aquesta nit a les 10 al Casal de l'Obrera.

 

circo de las estrellas

Rusiñol segons ha afirmat Madaula és un personatge que ha estat maltractat per la història. La seva imatge està carregada de tòpics i per a molts la seva figura és la d'un home excèntric i frívol. Ramon Madaula ha volgut canviar aquesta imatge i presentar al Rusiñol pensador i artista. Per això ha preparat aquest recull d'entrevistes i diversos articles sobre ell que porta a escena.

 

L'obra recupera un moment determinat de la vida de Rusiñol, en concret la situació és la següent: un cafè de Palma quan Rusiñol tenia aproximadament 40 anys. Una etapa de la vida de l'artista que a més de fer referència a la seva biografia també ens situa en una època de transició artística: el final del modernisme i el començament del noucentisme.

 

Recordin doncs que el Casal de l'Obrera presenta aquesta nit a les deu l'espectacle "CAP AL TARD". Una bona oportunitat per conèixer una mica més sobre qui era i què feia Santiago Rusiñol.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist