23.1 C
Lloret de Mar
Jordi Pina

L’advocat Jordi Pina participarà a la tertúlia que organitza Òmnium a Lloret de Mar

L'activitat, que es farà a la plaça del Pi, començarà aquest diumenge a les 9 hores, amb un esmorzar de botifarra, pa amb tomàquet, vi, coca i cava. Val 9 euros.

Jordi Pina

Darreres Notícies

Òmnium organitza per aquest diumenge la Botifarrada Suprema amb una tertúlia amb l’advocat Jordi Pina. L’esdeveniment, presentat com un “tsunami democràtic i gastronòmic”, té per objectiu lluitar per la defensa dels drets i les llibertats.

Es farà a les nou del matí, a la plaça del Pi, a l’ermita de Santa Cristina. Primer hi haurà l’esmorzar popular, al preu de 9 euros, que inclou botifarra, pa amb tomàquet, aigua i vi. A més dels postres, amb coca i copa de cava. Després, a les onze, hi haurà la tertúlia amb Jordi Pina.

Gràcia Ferrer, responsable d’Òmnium Cultural a Lloret, explica que l’advocat donarà el seu punt de vist sobre el judici del procés i les perspectives, ara que ja s’acosta el moment de conèixer la sentència.

Els interessats en participar poden comprar el tiquet de l’esmorzar als establiments Bolsos Aris, al carrer Torrentó, i Mar de fons, al carrer del Carme.

spot_img

El + Vist