22 C
Blanes

L’ajuntament amplia el contracte amb l’empresa que regula la publicitat al municipi

Ordenar i regular la publicitat que veiem pels carrers de Lloret, tant en els fanals, com en les parades d’autobús o bé en els espais reservats com els tòtems informatius. Aquest era un dels objectius de l’ajuntament, que s’ha començat a treballar des de l’any passat. Va ser quan es van contractar els serveis d’una […]

Darreres Notícies

Ordenar i regular la publicitat que veiem pels carrers de Lloret, tant en els fanals, com en les parades d’autobús o bé en els espais reservats com els tòtems informatius. Aquest era un dels objectius de l’ajuntament, que s’ha començat a treballar des de l’any passat. Va ser quan es van contractar els serveis d’una empresa especialitzada en publicitat, que s’ha dedicat a col·locar banderoles en els fanals i a crear marquesines en les parades d’autobús.

 

circo de las estrellas

Segons el regidor de Participació Ciutadana, Ignasi Riera, el contracte amb l’empresa s’ha ampliat perquè la iniciativa ha tingut èxit, ja que “la població demanava més espais per posar publicitat, tant els propietaris de comerços, com de locals nocturns o hotels”.

 

L’altra cara de la moneda és que també s’han multat persones, associacions i empreses que pengen cartells en els llocs no autoritzats. Fins ara, les sancions eren de 60 euros i ara s’han incrementat en funció del número de rètols col·locats. De manera, que les multes poden pujar als 2.000 euros. L’objectiu és tenir la publicitat visual de Lloret perfectament ordenada. Ignasi Riera explica que “des de l’ajuntament es pressiona els particulars i les empreses que enganxen cartells als espais no destinats a aquest ús, perquè les coses han d’estar endreçades”.

 

Pel regidor és important que en un municipi com el de Lloret la publicitat estigui regulada i ben organitzada. És una manera més que tenen les empreses per donar-se a conèixer entre els visitants que venen a passar uns dies de vacances al municipi.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist