4.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament ampliarà el cementiri i millorarà el camp de futbol i el pavelló del Molí

Així s'ha aprovat en el ple ordinari d'aquest dilluns a la tarda, a través d'una modificació de crèdit que ha estat criticada per l'oposició.

El cementiri de Lloret (Lloret Turisme)
El cementiri de Lloret (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

El ple de l’Ajuntament ha aprovat una modificació de crèdit de poc més de 154.000 euros, que es destinaran a rehabilitar i ampliar el cementiri (58.000 euros) i a reformar i millorar el Camp de Futbol (67.000 euros) i el Pavelló Municipal d’El Molí (22.000 euros). A més, també es dedicaran 6.000 euros a adequar l’Escola d’Adults.

Per contra, es resten partides que estaven pressupostades per a reformar les pistes d’atletisme, Can Daura, l’edifici de la nova UEC i altres petits projectes. El govern municipal ha exposat, però, que aquests recursos provenen de sobrants de partides de pressupostos passats.

L’oposició ha criticat que s’hagi de fer una modificació de crèdit tan aviat, ja que encara no som ni al mes d’abril. Tot i així, la modificació s’ha aprovat amb el suport dels grups de l’equip de govern (Junts per Lloret i ERC) i dels quatre regidors no adscrits.

D’altra banda, el ple també ha aprovat una modificació de crèdit de més de 4’5 milions d’euros, tot i que respon, en gran part, a un pur tràmit. I és que 4.500.000 euros fan referència al cànon d’aigua que paguen els abonats.

spot_img

El + Vist