26.2 C
Lloret de Mar
L'Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament aprova una modificació de crèdit de 2 milions d’euros

L'operació permetrà comprar un nou Centre de Distribució d’Aliments, un local per a Benestar i Família, i un espai per al rober de Cáritas. Es dona compliment així a l’acord amb el Consell Veïnal de Lloret.

L'Ajuntament de Lloret de Mar

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha aprovat una modificació de crèdit de 2 milions d’euros, que permetrà comprar un nou Centre de Distribució d’Aliments, un local per a Benestar i Família, i un espai per al rober de Cáritas. Es dona compliment així a l’acord amb el Consell Veïnal de Lloret, que -davant la crisi del coronavirus- va destinar 1 milió d’euros del Pressupostos Participats a finalitats socials urgents derivades del coronavirus.

L’operació de crèdit inclou a més 600.000 euros per a la reparació i millora d’un seguit de carrers, així com 378.000 euros per fer front a l’increment d’hores extres dels treballadors de l’Ajuntament a causa de la situació de pandèmia.

La proposta es va debatre i aprobar en el ple d’aquest dilluns, amb el suport de tots els grups, excepte Cs i PSC que hi han votat en contra.

Un moment del ple telemàtic (NRLL)

Jordi Sais (Junts per Lloret) argumenta que “hi ha hagut consens per continuar fent millores als carrers, això no agrada a certs grups però la gent ha d’entendre que l’equip de govern governa i destina recursos allà a on fan falta”.

Jordi Hernández (Ciutadans) es queixa que “l’equip de govern no ha comptat amb l’oposició, ha trencat el consens”.

Jordi Orobitg (ERC) assenyala que “el més adient és trobar la manera de paliar els efectes de la pandèmia” i destaca que una part dels diners “seran per a compra d’habitatge social”.

Miguel Gracia (Lloret en Comú) argumenta el vot a favor amb què “hi havia un seguit de partides per al CDA, el rober i la compra de pisos, i una altra pels carrers”.

Francisco Pastor (PSC) critica que “el govern barreja acords amb propostes seves, estem en contra d’aquesta pràctica, no és honesta”.

Lluïsa Baltrons (Força Lloret) argumenta que “ens hem decantat a favor de la proposta perquè s’ha respectat la voluntat del consell veïnal”.

Lara Torres (no adscrita i regidora de Serveis Econòmics) resumeix que “aquest any és excepcional pel que fa a les modificacions de crèdit, porser n’hi haurà alguna més ja que el pressupost és dinàmic”.

spot_img

El + Vist