22.2 C
Blanes

L’ajuntament atribueix a un error bancari el cobrament per duplicat del rebut de l’aigua

L'Ajuntament de Lloret no ha cobrat els rebut de l'aigua per duplicat. Ho ha dit avui el regidor d'urbanisme i portaveu de CiU, Josep Valls, que ha qualificat les acusacions del portaveu d'EUiA, Javier Rodríguez Pacios, de falses. Josep Valls s'ha mostrat molt dur amb el, portaveu d'EUiA, a qui ha titllat literalment de mentider, […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament de Lloret no ha cobrat els rebut de l'aigua per duplicat. Ho ha dit avui el regidor d'urbanisme i portaveu de CiU, Josep Valls, que ha qualificat les acusacions del portaveu d'EUiA, Javier Rodríguez Pacios, de falses. Josep Valls s'ha mostrat molt dur amb el, portaveu d'EUiA, a qui ha titllat literalment de mentider, tendenciós, i l'ha acusat d'amagar la veritat i de sembrar el dubte a la població.

Pel que fa referència a la polèmica dels rebuts de l'aigua, el regidor ha explicat que el problema ja està solucionat. Segons Valls, l'ajuntament va emetre els rebuts a finals de juliol però les dues entitats bancàries on els abonats tenen fetes les domiciliacions van cometre un error amb el cobrament dels rebuts que, segons fonts municipals, ja ha estat solucionat.

circo de las estrellas

Les mateixes dues entitats ja van tenir un error similar anys enrere, segons el mateix Josep Valls.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist