Divendres, 26 febrer 2021
11.2 C
Lloret de Mar
Aquesta oferta es troba al web municipal

L’Ajuntament crea dues borses de treball per a les llars d’infants i Benestar i Família

La finalitat és disposar de personal per poder cobrir vacants temporals en un o altre departament.

Aquesta oferta es troba al web municipal

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

L’Ajuntament ha creat dues borses de treball destinades a les llars d’infants municipals i a Benestar i Família. La finalitat és disposar de personal per poder cobrir vacants temporals en un o altre departament.

En concret, es busquen persones titulades en Educació Infantil o bé en Treball Social. La regidora de Recursos Humans, Lluïsa Baltrons, explica que “han detectat aquesta necessitat” i per això han creat les borses de treball “per cobrir vacants temporals”.

El termini per poder-se apuntar a la Borsa de Treball –que s’ha creat amb caràcter d’urgència- acaba aquest divendres, 1 de setembre. La borsa té una vigència de dos anys. Trobareu més informació al web http://www.lloret.cat. 

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.