13.8 C
Lloret de Mar

Els treballadors municipals escenifiquen els millors moments de la Super Bowl en el concurs de disfresses al lloc de treball

L'espectacle, a la plaça de la Vila, es podrà veure en tres passis: a les 11h, a les 12h i a les 13h.

Els treballadors municipals amb les disfresses
Els treballadors municipals amb les disfresses

Darreres Notícies

Han començat els actes de Carnaval a Lloret de Mar amb el concurs de disfresses al lloc de treball i la rua de les escoles. Parlem de la primera competició. Com cada any, es disfressen a l’Ajuntament, que té una categoria pròpia: la de les dependències municipals. En aquesta ocasió, només participa la Casa de la Vila, amb una trentena de persones.

servicios profesionales jimenez

La temàtica escollida per aquest any és la Super Bowl, que es va celebrar el passat 2 de febrer al Hard Rock Stadium de Miami i que va comptar amb les actuacions de les cantants internacionals Shakira i Jennifer López. Tal com explica un dels treballadors municipals, Ivan Giral, escenifiquen “els millors moments” d’aquest mític esdeveniment esportiu.

Espectacle al carrer dels treballadors municipals.

A les 11h hi ha el primer passi i es repetirà a les 12h i a les 13h. Els treballadors municipals oferiran un espectacle a la plaça de la Vila. Giral espera “que estigui ple en els tres passis”.

Aquest matí també es disfressen una desena d’establiments. Són la perruqueria del Casal de la Gent Gran, la de la Mercè Riera, la pastisseria Alarcón, la Casa de Cúllar, la botiga Norten, l’hotel Samba, les farmàcies Martínez i Espinet, i el P de Pà. Les llars d’infants se sumen com cada any al concurs. Trobareu disfressats els petits dels Vailets i a l’escola bressol Marinada.

spot_img

El + Vist