13.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret convoca un ple urgent aquesta nit per modificar l’IBI

La sessió comença a les 21:30 hores.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar acaba de convocar un ple extraordinari i urgent per aquesta nit. Després d’aprovar-ne la urgència, l’únic punt en l’ordre del dia és modificar l’Impost de Béns Immobles (IBI) per rebaixar el gravamen al 0,72% per aquest 2020.

En la sessió corresponent, mesos enrere, es va decidir aplicar un increment del 3% en l’IBI. Posteriorment, a finals de desembre, es va saber que Lloret de Mar quedava inclosa en la revisió del cadastre (la qual marcava un augment del 3% en l’IBI). Per evitar que l’impost pugi fins al 6% i “evitar més pressió fiscal als veïns“, l’equip de govern ha decidit modificar el gravamen aprovat i deixar-lo en un 0,72%.

Ho van explicar el passat divendres, en una roda de premsa. Avui ja es duu a terme el ple per canviar el gravamen i reduir-lo al 0,72%. Hem d’afegir, però, que aquest matí tota l’oposició (Ciutadans, ERC, comuns i Força Lloret) han presentat una instància per demanar un ple extraordinari en què volen “reprovar la gestió de l’alcalde i de part de l’equip de govern en gestionar les ordenances fiscals“. Consideren que el resultat és “un increment injustificat de la pressió fiscal cap als veïns”.

Descarregar (PDF, 4.37MB)

 

spot_img

El + Vist